Type and press Enter.

iSleep Trinity mattress review

Dormitorul este locul unde ne refugiem dupa o zi plina de munca, dupa o zi plina de agitatie. E locul unde ne relaxam si ne incarcam bateriile. Locul preferat unde citim o carte si in cazul meu, locul de unde scriu acest post.

Daca iti aduci aminte, cu cateva luni in urma am ales sa schimbam salteaua pe care o aveam din mai multe motive despre care am scris intr-un post anterior. Am analizat mai multe optiuni si am ales sa mergem mai departe cu salteaua Trinity de la cei de la iSleep.

Comanda a ajuns super repede iar salteaua a fost usor de manevrat deoarece a venit rulata. Toate saltelele care vin rulate au nevoie de aproximativ 24 de ore sa isi revina la forma initiala. 

Salteaua Trinity este realizata din materiale elastice care reduc in mod eficient presiunea asupra corpului si devin mai moi in contact cu temperatura corpului. Pot ameliora eficient durerile de coloana si ofera un grad ridicat de independenta fata de partener. Adica nu mai simti daca partenerul se foieste noaptea si asta te deranjeaza.

 In cazul in care ai achizitionat o saltea noua trebuie sa stii ca este necesara o anumita perioada de acomodare. Trebuie sa dormi pe salteaua noua undeva la 10-12 zile pentru a vedea daca salteaua este, cu adevarat, potrivita. Fiecare persoana este diferita, de aceea poti simti diferit aceasta acomodare, unii se obisnuiesc cu saltea dupa 2-3 nopti dormite, altii au nevoie de mai mult timp pana sa simta cu adevarat beneficiile spumei cu memorie, mai ales daca au facut alegerea de la o saltea cu arcuri.

Adevarul este ca pe oricare saltea poti sa dormi, dar nu pe oricare te poti odihni cu-adevarat!  Din pacate, am destule nopti in care nu dedic somnului ore suficiente si chiar aveam nevoie de o saltea potrivita care sa le poate transforma intr-o adevarata relaxare pentru corp si minte. Chiar daca nu realizam, salteaua este foarte importanta pentru oferirea acelui confort total, ca atunci cand te pui in pat sa simti imediat senzatia de invaluire si relaxare.

Ah, si pentru o schimbare totala am decis sa schimbam si pernele, indreptandu-ne spre gama CoolComfort. Materialul textil CoolSensation este alcatuit din fibre speciale care absorb excesul de caldura si umiditate si regleaza temperatura in timpul somnului. Spuma cu memorie are niste orificii prin care trece aerul si ajuta la aerisire, iar husa pernei se poate curata la nevoie.

De cand am schimbat salteaua si pernele pot spune cu mana pe inima ca ma odihnesc mult mai bine. Un somn de calitate inseamna energie, vitalitate si sanatate. Iar, in cazul meu asta se traduce in mai putine cafele pe zi si un stil de viata mai sanatos.

XO Stories of a Brunette

Leave a Reply